+38 068 336-87-17, +38 063 509-08-80, E-mail: oltek-ing@ukr.net
  • Укр
  • Рус

ПРОКАТ И ПРОДАЖА ЭЛЕКТРОИНСТРУМЕНТОВ

ПРОКАТ И ПРОДАЖА ЭЛЕКТРОИНСТРУМЕНТА

ОФИЦИАЛЬНЫЙ ДИЛЕР ООО "Роберт Бош Лтд"

Торцовочная пила Bosch GCM 10 J Professional 0601B20200

Нет в наличии
Наименование Торцовочная пила Bosch GCM 10 J Professional 0601B20200
Стоимость инструмента, грн
Стоимость залога базовая, грн
Стоимость проката в сутки, грн
Стоимость проката ≥ 2 дней, грн.
Стоимость проката ≥ 5 дней, за сутки, грн.
Стоимость проката ≥ 10 дней, за сутки, грн.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Без рейтингу)
Загрузка...
11950 грн.

Продажа Торцовочная пила Bosch GCM 10 J Professional

Главные особенности инструмента — Мощность и компактность
— Мощный двигатель на 2000 Вт — для точных работ с различными материалами
— Очень компактный корпус, небольшой вес (14,5 кг) и интегрированная рукоятка для простого переноса
— Очень длительный срок работы благодаря прочной конструкции и пылестойкая технологии двигателя
— Эффективный отвод пыли благодаря оптимизированному всасывающем патрубке
— Высокая устойчивость благодаря встроенным подставкам и резиновым ножкам
— Точная работа через детальную и четко видимую шкалу
— Простая регулировка углов наклона
— Пусковой механизм обеспечивает комфортную работу

Технические характеристики:
Номинальная мощность 2000 W
Производительность углом 0 ° 89 x 130 мм
Производительность резания, угол скоса 45 ° 89 x 89 мм
Производительность углом наклона 45 ° 58 x 120 мм
Диапазон углов поворота 47 ° / 47 ° П
Регулировка угла наклона 47 ° Л / 2 ° П
Число оборотов холостого хода 4.500 мин-1
Диаметр пильного диска 254 мм
Диаметр посадочного отверстия, Ø 30 мм
Вес 14,5 кг
Пиления древесины
Значение вибрации ah 3.0 м / с²
Погрешность K 1.5 м / с²
Уровень шума электроинструмента класса A, как правило, составляет: уровень звукового давления 102 дБ (A); уровень звуковой мощности 115 дБ (A). Погрешность K = 3 дБ.

Комплект поставки:
Номер по каталогу  0601B20200
Пылесборник 2605411204
Пильный диск 254 x 30 мм 2608640438
Быстрозажимная струбцина 1609 B00 839
Шестигранный ключ 1609 B00 707

Страна-производитель Bosch GCM 10 J — Китай

Скачать руководство в формате PDF Полезная информация

Отзывы

  1. Переваги:
    геометрія відмінна!
    Недоліки:
    електрика слабенька …

    День добрий Вам. Хочу розповісти про торцювальну пилу Бош. Вона в мене трохи більше 2 років. Вже побувала в капремонті (до речі своїми силами, т. я. гарантія скінчилася). Хоча я її толком і не переобтяжував, (вона працює буквально секунди). Хоча в її біографії була пара темних для мене плям, коли я її давав покористуватися знайомому для установки сходів … Але начебто людина серйозна …

    Пила торцювання Bosh GCM 10
    Придбав саме її, бо на запитання: -А що у вас є з торцовок найсерйозніше? — Мені тицьнули пальцем саме в неї. Взяв. До геометрії столу і якості розпилу у мене нарікань до неї немає, кут тримає добре! Є звичайно відхилення, але вони настільки малі що можна списати їх на особисту вередливість. Ширина пропила-300 (!) мм. А от з електричною частиною все серйозніше. Спочатку верстат став іскрити з під щіток. Думав зносилися, ан ні. Потім взагалі відрубався. При спробі ремонту в сервісі був страшно нокаутований: новий якорь- 5000 руб. плюс робота і т.і. (Сам верстат коштує 22500.) Знайшов точку де перемотують обмотки. Розібрав верстат, відвіз обмотки, подзвонили, перемотали, віддав 500р. КРУТО! Зібрав верстат. Став набагато розумніші. Якщо ви розбирали будь суч. обладнання, напевно помітили що там стало багато зайвих запчастин незрозумілою цілі. Все просто. Опишу популярно. Якщо там є маленький прямокутник будь-якого кольору з’єднана з обома проводами, то його мета щоб при роботі не було перешкод на тв і радіо. Якщо є колечко, а на неї трохи намотаний провід (феридове кільце, якщо не помиляюся) то це і є той самий плавний пуск двигуна. А по простому виходить так: дроти йдуть спочатку на обмотку що на корпусі, звідти на графітові щітки якоря. І все. Один ще переривається кнопкою включення. А якщо після складання раптом двигун закрутився у зворотний сторону-не беріться за голову, просто перекиньте місцями провода на щітках. Істина в простоті ..

    Торвочная пила Bosh GCM 10 S —
    В довговічності двигуна став сумніватися задовго до поломки. Просто при вкл. від двигуна йшов відвертий запах обмотки і китайського лаку. Та й спец по поремотці сказав при розтині що для такої напруги (2 квт) проводи злегка тонкуваті … Зате тепер пахне просто класно, як старі радянські двигуни (хто працює з цим, напевно зрозуміє мене …)

    Ще один неприємний момент-заїдають кришка кожуха, вона спрацьовує при великому зусиллі на неї, що небезпечно, оскільки з розгону можна різко увіткнути обертову пилку в заготовку.

    Але як би там не було, на сьогоднішній день я можу брати серйозні замовлення і спати спокійно саме завдяки цьому верстату

  2. Пила торцювання BOSCH GCM 10 S — Хороша пила, але дороге обслуговування
    Переваги:
    ціна, великий вибір комплектуючих
    Недоліки:
    дороге обслуговування
    На роботі відкрили новий напрямок — виробництво офісних перегородок. Повстало питання про покупку пили торцювальної пили. Із присутніх на ринку у керівництва довіра була тільки до Бошу, так як весь інструмент був бошевский. Брали саме з діаметром диска 300 мм. Вибір у Боша не великий — тому GCM 10S.
    Тепер про роботу. Пила працювала як треба, то що нам треба (алюмінієві профілі) пиляла як треба. Купили ще одну таку ж. Через півроку з’явилися перші сюрпризи. Спочатку в однієї зірвало захисний кожух при роботі, мало не пошкодила обличчя робітника. Через тиждень у другий здох мотор. Так як гарантія ще була, повезли в сервісний центр. Діагноз — заміна якоря. Негарантійний випадок. За ремонт заломили 40% вартості нової пили, довелося заплатити. До того ж знайшли ще, що станина крива! як вона скривилася, якщо не заводський брак. + Ще 15% до вартості.
    Після таких ремонтів і сюрпризів стало сумно, що Бош вже не той. Наступну торцювальну пилку купили Макіта.

  3. Якщо клинить механізм захисту кожуха, то треба припаяти на повзун кожуха бронзову пластину. Підточувсти палець неможна, він процементованний на глибину 1 мм, а далі сирий метал. Припаювати треба в місці де замість кочення йде тертя Побачите за ризиками в місці контакту)). У всіх торцовок така проблема

Оставить отзыв

© ФОП Совайло А.В. - Весь матеріал на сайті авторський. При використанні, посилання на сайт www.oltek.net.ua обов'язкове!