+38 068 336-87-17, +38 063 509-08-80, E-mail: oltek-ing@ukr.net
  • Укр
  • Рус

ПРОКАТ И ПРОДАЖА ЭЛЕКТРОИНСТРУМЕНТОВ

ПРОКАТ И ПРОДАЖА ЭЛЕКТРОИНСТРУМЕНТА

ОФИЦИАЛЬНЫЙ ДИЛЕР ООО "Роберт Бош Лтд"

Лобзик Bosch PST 900 PEL 06033A0220

Доставка бесплатноТОРГ приветствуется
Наименование Лобзик Bosch PST 900 PEL 06033A0220
Стоимость инструмента, грн
Стоимость залога базовая, грн
Стоимость проката в сутки, грн
Стоимость проката ≥ 2 дней, грн.
Стоимость проката ≥ 5 дней, за сутки, грн.
Стоимость проката ≥ 10 дней, за сутки, грн.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Без рейтингу)
Загрузка...
3684 грн.

 Продажа Лобзик Bosch PST 900 PEL

Главные особенности изделия
• Для домашних мастеров с самыми высокими стандартами: максимальная точность в каждом материале благодаря испытанной системе Bosch Electronic с предварительным выбором и регулировкой частоты хода через курковый выключатель и встроенный регулировочный диск — для простого пуска пилы и работы в соответствии с материалом
• Максимальная точность и контроль — с инновационным Bosch CutControl в сочетании с встроенным PowerLight у Вас всегда прекрасная видимость заготовки, а выдерживать линию реза просто и безопасно
• Минимальный уровень вибрации благодаря Bosch «Low Vibration» с линейным балансировкой массы и эргономичной ручке с мягкой накладкой обеспечивает высочайшую точность и контролируемую работу
• Мощный двигатель на 620 Вт и глубина резания древесины до 90 мм — с ним Вы легко справитесь даже с самыми сложными работами
• 4-ступенчатое маятниковое движение позволяет работать быстро, с легкостью резать по кривой и бережно защищать пильный диск
• Bosch-SDS для замены инструмента одной рукой обеспечивает легкую, безопасную и мгновенную замену пильного полотна без дополнительных инструментов
• Чрезвычайная удобство и компактность гарантируют контролируемый и оптимальный комфорт в пользовании
• Дополнительная функция обдува обеспечивает чистоту вдоль линии распиловки
• Регулировка опорной плиты под углом до 45 ° для распиловки под скосом
• Подключение пылеудаления — работа без пыли
• Прочная опора для стабильного ведения
• Во встроенном отсеке можно хранить одновременно до 6 лобзиковой полотен
• Новый кабелеводов с креплением для практического хранения

Технические характеристики
Номинальная потребляемая мощность 620 W
Выходная мощность 340 W
Частота движения пильного полотна на холостом ходу 500 — 3100 ходов / мин
Опорная плита Сталь
Масса машины 2,2 кг
Глубина резания в древесине 90 мм
Глубина резания в стали 8 мм
Пиления древесины
Значение вибрации ah 11.5 м / с²
Погрешность K 4.0 м / с²
Пиление листового металла
Значение вибрации ah 8.5 м / с²
Погрешность K 2.0 м / с²
Уровень шума электроинструмента класса A, как правило, составляет: уровень звукового давления 86 дБ (A); уровень звуковой мощности 97 дБ (A). Погрешность K = 3 дБ.

Комплект поставки
Номер по каталогу: 06033A0220
• ** дозакупки только в комплектах по 5 штук
• CutControl (2 609 256 981)
• Пластмассовый чемодан
• Отсек для принадлежностей (№ ET 2608040231)
• Защитный щиток (2 607 010 079) **
• Прозрачная защитная крышка (№ ET 2609003453)
• 1 пильный диск T 144 D (2608630040)

Страна-производитель Bosch PST 900 PEL — Венгрия

Скачать руководство в формате PDF Полезная информация

Отзывы

  1. Лобзик Bosch PST 900 PEL
    Зручний, гарний, якісний
    Недоліки:
    Думаю ціну можна і нижче
    Починаючи виконувати роботи пов’язані з деревообробкою ненароком виникає думка, що в будинку крім ручної пилки має бути інструмент, який в принципі зможе виконати стандартний набір операцій, а так само може і більше. Особливо така думка виникає після того як побуваєш в травмпункті з порізом пальців болгаркою з обертом від циркулярної пилки. І ось приступивши до вибору такого інструменту я зупинився на електро лобзику німецької фірми Bosch моделі PST 900 PEL.

    Вироблений даний електроінструмент в Угорщині. Хоча існують і китайські збірки, а яких я чув, але сам не користувався.

    Ця модель відноситься до класу «експерт», що говорить — лобзик володіє всіма примочками і розробками, які в принципі є для інструменту домашнього використання.
    У комплекті при покупці йде чемоданчик зеленого кольору, досить зручний без з щільними засувками, і скажу прямо матеріал з якого він зроблений щільний, міцний і якісний. Купував свого часу дриль, болгарку не найкращої якості і чемоданчик в яких вони були досить швидко прийшли в непридатність.

    Лобзик Bosch PST 900 PEL фото
    У самому валізі виявлений безпосередньо лобзик і як видно на валізці запасні полотна як для дерева так і для металу.

    Лобзик Bosch PST 900 PEL фото
    Діставши з валізи приступив до роботи і відразу відчув, що мій вибір був немарний і отримав я все те, що так мені не вистачало. Потужність і можливості інструменту стоять похвали, так як інструмент я використав не тільки для фігурних розпилів, а й просто замість звичайної пилки. З даними складними завданнями мій лобзик впорався без всяких труднощів, а при наявності різних прибамбасів дае можна сказати просто.
    Так от а яких прибамбаси я веду мову.

    1. У даного лобзика є функція маятника (маятниковий рух). Ця функція за рахунок маятникового руху полотна дозволяє легше розпиляти дерево більшої товщини. Є чотири положення, починаючи від нуля і вище. Ставлю плюс даного винаходу людства для цього інструменту.
    2. Є у лобзика і функція регулювання потоку повітря, але скажу чесно особливої ​​користі від неї я не побачив, просто напросто. Для поліпшення видування з заднього боку є воздуховод до якого під’єднуючи сопло від пилососа ми можемо отримати досить непоганий результат. Пилосос у мене в гаражі старий і тому мені довелося трохи намотати ізоляційну стрічку, що б він сів щільно і не пропускав повітря.
    3. Можливо це дрібниця, але мені сподобалося, що знизу на підошві є відсік для зберігання запасних полотен — не братимуть валятися по валізки.
    4. На кнопці запуску є регулятор швидкості який дозволить без всяких проблем зробити розпил тонкої і ексклюзивної матерії, яка іноді так потребує ніжному дотику зубців полотна. Вище кнопки є віксатор кнопки запуску, але скажу чесно, я їй ніколи не користувався, не доводилося. Хоча дана функція при фігурних виразно я думаю повинна придасться якщо малюнок буде мати багато складних елементів.
    сама ручка обладнана противо вібраційної гумовою накладкою, яка цілком справляється зі своїм завданням і виправдовує свою назву.
    5. Не мало важливою на мій погляд можна віддати наявність попереду ліхтарика, Який спалахує при натисканні кнопки запуску, іноді потрапляє так, що десь тінь або просто затемнення і лінійки, розташованої попереду на підошві не видно, особливо коли тирсою засинає, він цілком виручає.
    6. Але головною перевагою є наявність SDS засчелкі, яка без праці проковтне кріплення полотна і міцно його зафіксує, приготувавши його до повної роботі, позбавляючи від зайвих турбот і зусиль.
    Досить піднести полотно натиснути докласти мінімум зусиль і готово, вставляємо в розетку вилку і понеслася робота по «європі».
    До речі багато іноді задаються питанням, «а що означає напис збоку PST 900 PEL — це означає максимальний розпил полотна по дереву складає 90 мм і перевищувати цю величину не рекомендується, так як це загрожує порушенням технології на яку даний лобзик проектувався і проводив свої остаточні тести при випуск на лінію виробництва.

    Але смію зауважити, що всі функції описані вище не новинка і багато лобзики інших виробників володіють такими ж, але головне в тому, що якість виконання в цьому лобзику їх на висоті.

    Порадувало і наявність у валізці наявність запасних полотен як по дереву так і по металу, головне це те що полона оригінальні від виробника і найближчим часом йти в магазин за черговою порцією полотен не доведеться.
    Загальні враження при користування цим лобзиком були просто шикарні і вражаючими, тому у кого виникне думка на покупку, беріть не пошкодуєте. Інструмент хороший, якісний, зручний і цілком виправдовує свої витрати. Думаю кожен хоче, що б в будинку був той помічник, який у важку хвилину не підведе.

  2. Гарний, ергономічний, легкий, не дорогий, зберігає 6 пилок, зручна швидка заміна пилок, підсвічування, підключення пилососа. Збалансований.
    Недоліки:
    Крива підошва (штампування, вимагає обробки напилком), не спроможність працювати по шині (пилка не в площині підошви), після зміни кута підошви потрібно її виставити по косинці (немає 90 градусів).
    Коментар:
    Любительське пристрій. Тільки для криволінійних різів при не великий товщині заготовки (до 30, при більшій товщині у мого примірника проблеми з відведенням пилки) Дрова попиляти, дошку на дачі в розмір, домову різьблення і т.д. Не для точних робіт. А в іншому дуже зручний, потужний, швидкий, ергономічний. У кого немає претензій до точності-рекомендую, пристрій функціональний.

Оставить отзыв

© ФОП Совайло А.В. - Весь матеріал на сайті авторський. При використанні, посилання на сайт www.oltek.net.ua обов'язкове!