+38 068 336-87-17, +38 063 509-08-80, E-mail: oltek-ing@ukr.net
  • Укр
  • Рус

ПРОКАТ І ПРОДАЖ ЕЛЕКТРОІНСТРУМЕНТІВ

ПРОКАТ І ПРОДАЖ ЕЛЕКТРОІНСТРУМЕНТІВ

ОФІЦІЙНИЙ ДИЛЕР ТОВ "Роберт Бош Лтд"

Паркетошлифувальна машина 220В ТРІО

Немає на складі
Найменування Паркетошлифувальна машина 220В ТРІО
Вартість інструменту, грн 18000
Базова вартість застави, грн 2000
Вартість прокату за добу, грн 250
Вартість прокату ≥ 2 днів, грн 250
Вартість прокату ≥ 5 днів,за добу, грн 200
Вартість прокату ≥ 10 днів за добу, грн 200
0 грн.

Прокат, оренда  Паркетошлифувальна машина 220В ТРІО
Плоскошліфувальна трьохдискове машина ТРІО призначена для тонкої (фінішного) шліфування звичайного і художнього паркету, дерев’яної і коркового підлоги. Застосовується трьохдискова плоскошліфувальна машина ТРІО після попередньої обробки підлоги паркетошлифувальною машиною барабанного типу СО-206 або стрічковою шліфувальною машинкою. Після застосування машини ТРІО, вирівнюються смуги і нерівномірність зняття поверхні після барабанної і не кажучи вже про стрічкову. На корпусі плоскошліфувальної машини ТРІО встановлений однофазний електродвигун з приводним шківом і планшайба з трьома дисками. Планшайба при роботі машини повертається щодо корпусу і одночасно обертаються диски навколо своїх осей за допомогою пасової передачі. Шліфування проводиться колами діаметром 180 мм, які самоклеятся до дисків розташованим на планшайбі. Вибір зернистості шліфувального матеріалу залежить від вимог до якості підлоги.

Технічні характеристики Паркетошлифовальная машина 220В ТРИО :
Тип Плоско-шліфувальна (три диска)
Потужність, кВт 1,5
Продуктивність, м2 / год 40
Ширина обробки, мм 400
Діаметр диска, мм 180
Габаритні розміри, мм 800х800х1400
Маса, кг 85

Увага: паркетошлифувальна машина укомплектована вбудованим пилососом і мішком, які в обов’язковому порядку після роботи спорожняється для запобігання самозаймання.

Вартість абразивних кіл, діаметром 200 мм на липучці KLINGSPOR – 30 грн / шт

Вартість підошви300 грн / шт

Разом з паркетошлифувальні машиною дається в оренду пилосос-швабра з турбощіткой за ціною 50 грн / день

За умови оренди інструменту 5 і більше днів, можлива платна доставка на об’єкт.

Скачати інструкції в форматі PDF Корисна інформація

Відгуки

  1. Паркетошліфовальна машина дуже проста в роботі, впорається навіть початківець. Гарно працює вбудований пилосос, попробували шліфувати без нього – відразу туман, нічим дихати. Коліщата потрібні тільки для переміщення, при роботі вони непотрібні. Почали шліфувати з 60, закінчили на 240 наждачці. На плоскошліфовальній машині неможна працювати, якщо перепади між дошками (паркетинками) більше 1 мм. Сантиметрів 10 шліфмашина недобирає до краю, треба доопрацьовувати стрічковою шліфмашиною. Машина дуже тяжка, треба обов’язкого мати помічника. Крім цього, її дуже оборежно треба переносити по підлозі, т.я. необережніть залишає вмятини в підлозі.

Залишити відгук

© ФОП Совайло А.В. - Весь матеріал на сайті авторський. При використанні, посилання на сайт www.oltek.net.ua обов'язкове!