+38 068 336-87-17, +38 063 509-08-80, E-mail: oltek-ing@ukr.net
  • Укр
  • Рус

ПРОКАТ І ПРОДАЖ ЕЛЕКТРОІНСТРУМЕНТІВ

ПРОКАТ І ПРОДАЖ ЕЛЕКТРОІНСТРУМЕНТІВ

ОФІЦІЙНИЙ ДИЛЕР ТОВ "Роберт Бош Лтд"

Лазерний рівень BOSCH Quigo II

Немає на складі
Найменування Лазерний рівень BOSCH Quigo II
Вартість інструменту, грн 2000
Базова вартість застави, грн 400
Вартість прокату за добу, грн 60
Вартість прокату ≥ 2 днів, грн 50
Вартість прокату ≥ 5 днів,за добу, грн 40
Вартість прокату ≥ 10 днів за добу, грн 30

Прокат, оренда  Лазерний рівень BOSCH Quigo II

Особливості інструменту:
Нівелір BOSCH Quigo II – це компактний і легкий лазерний прилад, незамінний в оздоблювальних і ремонтних роботах. Рівень компактний, простий в експлуатації і надійний. Пристрій проектує  під кутом 90º горизонтальний і вертикальний промені (лінійний хрест). Переваги моделі: самонівелюванням на 4º з можливістю відключення цієї функції, висока точність. різьблення під штатив. Прилад легко фіксується на будь-яких горизонтальних і вертикальних поверхнях завдяки кріпильної скоби. Максимальний кут самонівелірування – 4º. У разі, якщо кут відхилення більше і самонівелюванням неможливо, включиться індикація. Якщо ви виконуєте роботи під кутом (наприклад, на сходах), досить просто заблокувати цю функцію і нахилити прилад.

Технічні характеристики лазерного рівня BOSCH Quigo II
Дальність проектування: 7 м;
Точність: ± 0,8 мм / м;
Діапазон самонівелірування: ± 4º;
Час самонівелірування: 6 с;
Кількість променів: 2;
Довжина хвилі: 637 нм;
Клас лазера: 2;
Елементи живлення: 2 х 1,5 В LR03 (тип ААА);
Різьба під штатив: 1/4 “;
Вага нетто: 0,25 кг;
Габарити (ДхВхШ): 65х65х65 мм.

Батарейки сплачуються окремо.

Скачати інструкції в форматі PDF Корисна інформація

Відгуки

  1. Точність всього 1 мм на 4 метровому відрізку на стіні. Розмаху променя на стіні цілком вистачає для більшості завдань в домашніх умовах, але впритул. Рівень виявився досить ненажерливим на батарейки. Світлодіодний індикатор низького заряду батарей практично не видно з робочої зони. Луч товстішає. Лінія променя дуже чітка. При включенні фіксатор лазера всередині вивільняється і лазерна головка і голосно б’ється всередині об корпус. Яскравості лазера цілком вистачає для роботи у великих кімнатах з включеним освітленням. Але на вулиці, навіть в похмуру погоду, далі метра вже нічого не видно. У комплекті йде штатив, але практично дуже обмежений у застосуванні коли потрібно щоб лазер світив перпендикулярно стіні від сюди туди. Дуже не вистачає управління з пульта дистанційного керування, як мінімум для простого включення / відключення лазера. Хочеться дистанційне підрулювання променя вліво / вправо і вгору / вниз по міліметру.

  2. Використовую на роботі нівелир Bosch Quigo , дуже подобається. Після падіння на бетон з висоти 2м нічого не сталося :)), батарейок вистачає на долго. Є один нюанс- товщина лазера- звідси похибка. В цілому подобається. Свою ціну відпрацював.

Залишити відгук

© ФОП Совайло А.В. - Весь матеріал на сайті авторський. При використанні, посилання на сайт www.oltek.net.ua обов'язкове!