+38 068 336-87-17, +38 063 509-08-80, E-mail: oltek-ing@ukr.net
  • Укр
  • Рус

ПРОКАТ І ПРОДАЖ ЕЛЕКТРОІНСТРУМЕНТІВ

ПРОКАТ І ПРОДАЖ ЕЛЕКТРОІНСТРУМЕНТІВ

ОФІЦІЙНИЙ ДИЛЕР ТОВ "Роберт Бош Лтд"

Торцювальна пилка Bosch PCM 7 0603B01200

Найменування Торцювальна пилка Bosch PCM 7 0603B01200
Вартість інструменту, грн
Базова вартість застави, грн
Вартість прокату за добу, грн
Вартість прокату ≥ 2 днів, грн
Вартість прокату ≥ 5 днів,за добу, грн
Вартість прокату ≥ 10 днів за добу, грн
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Без рейтингу)
Loading...
5978 грн.

Продажа Торцювальна пилка Bosch PCM 7

Головні особливості виробу
• Потужний двигун 1100 Ватт для виконання найскладніших завдань
• Регульований лазерний промінь – відмінний помічник для прямого та точного розпилювання
• Робочий затискач для горизонтальної та вертикальної фіксації заготовки з швидкозатискним блокатором
• Високоякісний алюмінієвий корпус
• Підключення до пилососа та пилозбірник, який входить у комплект поставки

Технічні характеристики
Номінальна потужність 1100 W
Частота обертання на холостом ходу 4800 об/хв
Номінальний діаметр Ø пиляльного диску 190 мм
Ø отвору пиляльного диску 30 мм
Продуктивність різання під кутом 0°/ 0° 50 x 110 мм
Продуктивність різання під кутом 45°/ 0° 34 x 110 мм
Діапазон кутів повороту 46 ° Ліворуч / 46 ° Праворуч
Діапазон кутів нахилу 45 ° Ліворуч
Маса машини 8 кг
Емісійний показник вібрації aгод • 3.0 м/с²
Похибка K • 1.5 м/с²
Для електроінструмента рівень шуму класу A, як правило, складає: рівень звукового тиску 93 дБ (A); рівень звукової потужності 106 дБ (A). Погрішність K= 3 дБ.

Комплект поставки
Номер за каталогом: 0603B01200
• Комбінована клема
• Пакет для пилу

Країна-виробник Bosch PCM 7 – Тайвань

Скачати інструкції в форматі PDF Корисна інформація

Відгуки

  1. Придбав дану модель після прочитання маси відгуків та коментарів на просторах рунета. Були певні сумніви, оскільки до неї використовував торцювальні пилку іншого виробника і там були певні проблеми з точністю запила кутів. Використовую дану пилку для установки дверей, запила кутів і для укладання ламінату. Ламінат не пропилює до кінця (діаметр кола 190 мм), але за рахунок того, що промінь лазера дуже яскравий і точний, не складає ніяких проблем пропиляти його з іншого боку. Так що для моїх цілей підійшла ідеально. А якщо врахувати компактність і вагу, то стає очевидним, що це гідна модель. Окремо хотів би сказати про запив кутів, вони ідеальні і що важливо, можна виставити практично будь-яке значення кута. Дану модель рекомендую до придбання.

    Переваги: ​​Легка, компактна, лазер дуже допомагає, спритна

    Недоліки: для себе не знайшов, якщо тільки не такий великий вибір пильних дисків саме на цю модель (діаметр 190 мм і посадочне гніздо 30 мм)

  2. Багато чого можна пробачити за малу вагу пили, в цьому її величезний плюс. Шкода, що у неї маленький діаметр диска. Але зараз вже з’явилися пили з диском 25 см у Метабо, Макіта, і вони не на багато важче цієї пили – по 9-11 кг. Якщо вони так само точно витримують кут, як ця, то, напевно, краще брати їх. У Боша я щось не бачив легких пив з диском в 25 см.
    Так, ще не раджу використовувати пильні диски Бош: з мого досвіду, у них дуже маленький ресурс, а один диск для ручної циркулярки з першого ж сантиметри пиляння задимів так, що в кімнаті неможливо було знаходитися (справа чи то в заточцы, чи то в розводці зубів). Я використовую диски Runex: коштують вони в 1,5-2 рази дешевше Боша, а за експлуатаційними характеристиками – небо і земля.

    Переваги: ​​Легка, компактна. Дуже точне пиляння кутів.

    Недоліки: 1. Лазер світить під дуже гострим кутом (майже паралельно підлозі), чому він не завжди повністю висвітлює рельєфні заготовки (наприклад, дверну коробку). Через це іноді неможливо відпиляти точну довжину з першого разу: доводиться спочатку надпил з запасом, потім поступово підсунути заготовку, щоб диск виявився точно над рискою. В принципі, можна таким чином взагалі обходитися без лазера, я так і робив, коли в ньому сіли батарейки.
    2. Зажим закороткий, чому іноді заготовку доводиться просто притримувати рукою, але це не впливає на якість розпилу і зручність роботи.
    3. Після декількох десятків пилянь зламалася пластмасова рукоятка фіксатора кута. Виявляється, дилетанти, які використовують у силових вузлах з’єднання пластмаси з металом, є і у фірмі Бош. Поломка не критична, цей фіксатор можна затягувати і пассатижами, але від інструменту Бош я завжди очікую вищої якості у всьому; зляпане на соплях з’єднання якось не в’яжуться з іміджем цієї фірми.
    4. Захисний кожух піднімається при досить великому зусиллі (впираючись в заготовку, ролик не котиться по ній, а просто застряє), створюючи незручності в роботі. Я вирішив зняти цей кожух. Не скажу, що всім раджу так зробити (все-таки, безпека є безпека), але працювати після цього стало незрівнянно зручніше.

  3. Куплена для пиляння алюмінієвого профілю каркасів москітних сіток, своє завдання виконує на відмінно, за раз пилю до 8 профілів, якість торців вище всяких похвал. Лазер дуже зручний – ще жодного разу не промахувався з місцем розпилу. Розмір і вага пили цілком дозволяють возити її в багажнику і носити на об’єкти. Диски 190 мм досить поширені і не дорогі.
    Переваги: ​​Компактність, вага, якість збірки, відсутність люфтів (точні кути пила і ідеально рівні торці), ціна самої машинки, ціна пильних дисків.

    Недоліки: Шумновата при включенні, через мить звук стає цілком комфортним. У мішок для тирси потрапляє менше половини, решта розлітається на метр-півтора.

Залишити відгук

© ФОП Совайло А.В. - Весь матеріал на сайті авторський. При використанні, посилання на сайт www.oltek.net.ua обов'язкове!