+38 068 336-87-17, +38 063 509-08-80, E-mail: oltek-ing@ukr.net
  • Укр
  • Рус

ПРОКАТ І ПРОДАЖ ЕЛЕКТРОІНСТРУМЕНТІВ

ПРОКАТ І ПРОДАЖ ЕЛЕКТРОІНСТРУМЕНТІВ

ОФІЦІЙНИЙ ДИЛЕР ТОВ "Роберт Бош Лтд"

Електричний плиткоріз FEIDA TC 250

Найменування Електричний плиткоріз FEIDA TC 250
Вартість інструменту, грн 11000
Базова вартість застави, грн 1100
Вартість прокату за добу, грн -
Вартість прокату ≥ 2 днів, грн 150
Вартість прокату ≥ 5 днів,за добу, грн 115
Вартість прокату ≥ 10 днів за добу, грн 90

1700 грн/міс – ціна оренди при користуванні мінімум один місяць

Прокат, оренда електроінструменту в Києві.

Прокат, оренда Електричний плиткоріз FEIDA TC 250

Головні особливості вибору:
Точне різання всіх видів керамічної облицювальної, підлогової і тротуарної плиток під прямим кутом, кутом 45 ° і похилими кутами до 45 °, а також для комбінування різання з безпосередньої подачею води в зону різу за допомогою електричної водяної помпи.

Технічні характеристики
Напруга (В) – 230
Потужність (Вт) – 1100
Число оборотів – 3000
Довжина різу, мм – до 850
Глибина різу, мм – 60/42
Розмір столу, мм – 660х510
Кут різу – 0-45 °
Розмір кола, мм – 250х25,4

Режим роботи плиткорізу: 50% часу робота, 50% – відпочинок!

При різці керамограниту под кутом 45°  – гарна геометрія НЕ ГАРАНТУЄТЬСЯ!

Увага: Ціна прокату плиткорізу дана без використання витратних матеріалів. Прокат дисків здійснюється окремо і залежить від вироботки, але мінімум 40 грн/день за комплект дисків.

 За умови оренди інструменту 10 і більше днів, можлива платна доставка на об’єкт.

Мінімальний термін прокату – 2 дні

Скачати інструкції в форматі PDF Корисна інформація

Відгуки

  1. Достоинства плиткореза: проверенная годами конструкция ето у меня 6 станок данного типа оптимальное соотношение цены и качества поддаетса дополнительной регулировке и настройке дик надо менять однозначно но етот вопрос не всех станках в общем рекомендую резали на станке даже плитку размером 60 на 60 по диагонали примерно 85 см но для этого снимали ограничители

    Недостатки: хотелось бы сантиметров на 15 длиннее

    Петр Ищенко
    7 июня 2015

  2. Плиткорез бомба,из недостатков так это-слишком большой вес,под 60 кг. и родной диск в комплекте никуда не годен,что не удивительно (Китай),годится разве что для резки уличной тротуарной плитки,для этого и оставил.Купил сразу ДИСТАРовский песня!!!Кто думает над приобретением-берите,не пожалеете.Станок в сборе круто выглядит,крупный,тяжелый и солидный,очень устойчивый.Помпу в поддон не ложите, поставьте рядом ведро с чистой водой и помпа будет работать долго и без проблем.Отличный мощный двигатель.Двигатель ходит по горизонтали и поднимается вертикально над рабочим столом-это огромнейший +.Пусть вас не смущает,что Китаец,кроме диска родного,все супер.
    Станислав Никон
    14 июня 2014

    1. Помпу кладіть тільки в піддон (не дурні придумали), інакше довго не прослужить. У піддоні мул осідає на дно, а насос забирає зверху. У відрі буде забирати з дна разом з мулом. Хіба що тільки перекачувати з чистого відра в піддон? Але це-заморочка. У мене працює в інтенсивному ритмі з 2009, з відром не морочитися. Верстат відмінний.

    1. Якість пропилу залежить від диску, яким користуєтесть, якщо це китайський, який йде в комплекті, то дійсно, тільки для неякісних робіт. Але якщо це Bosch і навіть вітчизняний Дістар, то якість на висоті. Чим Ви користуєтесь?

Залишити відгук

© ФОП Совайло А.В. - Весь матеріал на сайті авторський. При використанні, посилання на сайт www.oltek.net.ua обов'язкове!